WellU Larens Amino Boost Conditioner

897 Kč –23 %
WellU Larens Amino Boost Conditioner
897 Kč –23 % 690 Kč / ks
Momentálně nedostupné

Proteinový vlasový kondicionér s bohatým složením. Obnovuje a regeneruje poškozené vlasy. Obsahuje mj. L-cystein, rostlinný keratin, výtažky z ovoce Noni a mateří kašičku, které obnovují, hydratují a vyhlazují strukturu vlasů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proteinový vlasový kondicionér s bohatým složením. Obnovuje, regeneruje a vyhlazuje poškozené, suché vlasy s porézní strukturou. Obsahuje mj. L-cystein a rostlinný keratin, které regenerují poškozené vlasové struktury. Je bohatý na výtažky z ovoce Noni a mateří kašičku, které pečují o vlasy, revitalizují je, usnadňují jejich rozčesávání a úpravu. Hydrolyzované hedvábí a extrakt z kukuřičných zrn vyhlazují vlasové šupinky, vlasy se tak lesknou a vypadají krásně a zdravě.

Určeno pro každodenní použití.

Doporučuje se zejména k podpoře péče o poškozené vlasy, např. po kadeřnických procedurách: odbarvení, barvení, pro vlasy s porézní strukturou, se sklonem k lámání, suché, které jsou náročné na úpravu.


Výhody

  • regeneruje, doplňuje deficity, obnovuje poškozenou vlasovou strukturu
  • posiluje, hydratuje a vyživuje vlasy
  • uzavírá a vyhlazuje porézní povrch vlasů, zabraňuje jejich krepatění
  • krotí nepoddajné vlasy, usnadňuje jejich rozčesávání a úpravu

Složení

L-cystein - aminokyselina, která obsahuje síru a projevuje vysokou aktivitu v přítomnosti poškozených sulfidových můstků, což usnadňuje jejich konsolidaci. V důsledku toho je opravena keratinová struktura, což má za následek znatelné snížení porozity a vyhlazení struktury vlasu. Kromě toho vysoká koncentrace L-cysteinu stimuluje produkci přírodního keratinu ve vlasech, což jim dodává pružnost a elasticitu, a má také protizánětlivý a uklidňující účinek na jemnou pokožku hlavy.

Extrakt z ovoce Noni (moruše indická) - bohatý zdroj hořčíku, vápníku, fosforu, mědi a železa, vitamínu C, provitamínu A, vitamínů ze skupiny B a řady jedinečných bílkovin a enzymů. Účinně vyživuje a hydratuje vlasové buňky a vlasovou pokožku. Dodává vlasům lesk a důkladně je revitalizuje. 

AC Plant Keratin komplex - bohatý na ovesné, kukuřičné a sójové proteiny, které doplňují ztráty v poškozené struktuře vlasů, čímž eliminují jeho poréznost a vyhlazují povrch. Vlasy jsou měkké, lesklé a elastické.

Mateří kašička - bohatá na vitamíny, minerály a aminokyseliny je vynikajícím prostředkem ke zlepšení stavu vlasů, hydratuje je a vyhlazuje. Usnadňuje úpravu, rozčesávání, odstraňuje krepatění vlasů.

Biopeptide Complex - obsahuje koktejl bioaktivních bílkovin přírodního původu, které nejen doplňují ztráty ve struktuře vlasů, ale také regenerují a zmírňují zánět vlasové pokožky.

Hydrolyzované hedvábí - vyhlazuje povrch vlasu, změkčuje jeho strukturu a díky schopnosti odrážet světlo, dodává vlasům lesk.

Extrakt z kukuřičných zrn - zlepšuje vyhlazující účinek a hydratuje vlasy. 


Naneste na umyté a vlhké vlasy od poloviny délky. Nechte působit 5-7 minut a poté opláchněte.

Intenzivní regenerační kúra: Naneste kondicionér na umyté vlhké vlasy. Pro intenzivnější účinek zabalte vlasy do bavlněného ručníku. Po 15 minutách opláchněte. Kúru aplikujte jednou týdně. 

Amino Boost Conditioner dokonale doplní účinek šamponu DNA Shampoo z řady Larens Perfect Hair, a u vlasů, které vyžadují silnou regeneraci - šamponu Amino Boost Shampoo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní kondicionéry na vlasy
Balení: 150 ml
Na co doplněk je: Vlasy
Obsah minerálů: Hořčík, Vápník
Objem: 150 ml
Složení (INCI): Aqua, Dimethicone, Glycerin, Royal Jelly, Oryza Sativa Seed Protein, Phytic Acid, Oryza Sativa Extract, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Propylene Glycol, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Polyquaternium-37, Hydrolyzed Silk, Cetrimonium Chloride, Phosphatidylcholine, Disodium Phosphate, Biotin, Potassium Phosphate, Tocopherol, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Collagen, Elastin, Collagen Amino Acids, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Dimethiconol Cysteine, D-Panthenol, Zea Mays (Corn) Starch, Polyquaternium-10, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropanol, Parfum, Linalool

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

WellU je značka přírodní kosmeceutiky, která v sobě snoubí snahu o věčné mládí a přirozenou krásu. Cílem WellU je pomoct vám nejlepším možným způsobem dosáhnout právě těchto cílů pomocí vlastních produktů. Inovativní nutraceutika Nutrivi vám přináší věčné mládí a zdraví zejména díky synergii biopeptidů, aminokyselin, výtažků z ovoce, zeleniny, bylinek a dalších aktivních látek. Dohromady tvoří WellU jedinečné přípravky zpomalující proces stárnutí. Díky produktům WellU můžete opravdu změnit svůj život. Pomohou vám splnit si sen, vypadat dobře a ještě lépe se cítit.

Kosmeceutické přípravky WellU v sobě ukrývají filozofii společnosti, tedy především jedinečný životní styl, zdraví, kondici a vášeň. Radost ze života a schopnost užívat si z něj to nejlepší.

Společnost WellU nabízí kosmeceutiku pod svou značkou LARENS, jedná se zejména o produkty účinné proti stárnutí. Například WellU LARENS Syn Ake Eye & More představuje sérum pro lokální použití, které intenzivně ošetřuje mimické vrásky v okolí oka. Stejně tak WellU LARENS Lifting Face Cream  a WellU LARENS Hydro Balance Face Cream nabízí další ochranu proti vráskám s komplexem přírodních peptidů a dalších účinných látek. Tyto produkty pleť hydratují a přináší efekt okamžitého napnutí a vyhlazení pleti.

Kosmeceutiku LARENS oceňují odborníci z oblasti estetické medicíny i kosmetologie. Velmi účinná je v oblasti problematické pleti, která může mít až sklony k alergiím. Pečující přípravek WellU LARENS Dermo Wash Face & Body slouží k čištění pokožky obličeje a těla. Pro obnovu přirozené vitality a elasticity pleti je určen WellU LARENS Aqua Spray spolu s WellU LARENS Perfect Body Cream, který intenzivně hydratuje, zpevňuje pokožku a navrací její hebkost. Důležitý je jemný peeling WellU LARENS Intensive Enzymatic Peeling, ten pleť dokonale vyhlazuje a slupuje mrtvou pokožku.