Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Carun Konopný intimní mycí gel

302 Kč / ks
Skladem, ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Konopný intimní mycí gel obohacený o účinnou látku CBD (cannabidiol) a o esencální oleje z Australského čajovníku, rozmarýnu a levandule. Má zklidňující účinky a zaručuje dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konopný intimní mycí gel obohacený o CBD (cannabidiol) a o esencální oleje z Australského čajovníku, rozmarýnu a levandule. Jemný mycí gel se používá pro ošetření intimních partií mužů i žen. Gel zaručuje dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti. Díky přírodnímu složení a účinným látkám, které mají výrazně antimikrobiální a uklidňující účinky, je gel vhodný pro každodenní použití. Obecně se doporučuje jeho použití zejména v období menstruace, před gynekologickým vyšetřením, před a po pohlavním styku, při používání antibiotik a před a po návštěvě bazénů a saun. Konopný intimní gel obsahuje stejně jako všechny naše produkty plnospektrální 100% NATURAL CBD, čímž je zaručena přírodní síla konopí.

Použití

Naneste na intimní partie těla, vytvořte pěnu a poté důkladně opláchněte vodou. Můžete používat pro denní péči i na celé tělo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Intimní hygiena
Forma produktu: Gel
Složení: Aqua, Glycerin (rostlinného původu), Alcohol Denat., Sodium Cocoamphoacetate (jemná mycí složka), Lauryl Glucoside (jemná mycí složka), Lactic Acid, Xanthan Gum (přírodní zahušťovadlo), Sodium Cocoyl Glutamate (jemná mycí složka), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate (jemná mycí složka), Olea Europaea Fruit Oil, Coco-Glucoside (jemná mycí složka), Glyceryl Oleate (vosk z rostlinných olejů), Cannabidiol, Cannabis Sativa Seed Oil (konopný olej), Lonicera Caprifolium Flower Extract (extrakt ze Zimolezu Obecného), Lonicera Japonica Flower Extract (extrakt ze Zimolezu Japonského), Melaleuca Alternifolia Leaf oil (Tea Tree Oil), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarýnová silice), Lavandula Angustifolia Oil (levandulový olej), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Čajovníkový olej), Camphor (kafr).
Balení: 250 ml
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RN Avatar autora | 28.6.2023
Tento výrobek me moc velice hezky překvapil a jsem spokojená.
5
M Avatar autora | 15.11.2021
Naprostá spokojenost, ulevuje od svědění, velice příjemný.
5
K Avatar autora | 11.2.2021
Příjemný gel, krásně z něj voní TeaTree.

Carun Pharmacy s.r.o. je českou společností nabízející široký sortiment produktů z konopí s obsahem přírodního kanabidiolu (CBD), které vyváží do řady zemí po celém světě.

Všechny produkty jsou vyráběny za přísných podmínek správné výrobní praxe a v souladu s platnou legislativou České republiky a Evropské unie. Zárukou kvality je také kontinuální dostupnost vlastního konopí pěstovaného v podhůří Krkonoš společností Konopro s.r.o., jež je od roku 2017 součástí Carun Pharmacy s.r.o. a zároveň je největším pěstitelem a zpracovatelem technického konopí v České republice. 

CARUN PHARMACY s.r.o.
Komerční 466
251 01 Nupaky
Česká republika

IČO: 29452996
DIČ: CZ29452996
Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 298159