WellU Larens Amino Boost Shampoo

719 Kč –23 %
WellU Larens Amino Boost Shampoo
719 Kč –23 % 553 Kč / ks
Momentálně nedostupné

Proteinový šampon s bohatým složením, zpevňuje a regeneruje vlasy. Obsahuje mj. L-cystein, hydrolyzované ovesné proteiny, extrakty z ovoce Noni a protěže alpské, které obnovují a vyhlazují vlasovou strukturu, a také hydratují pokožku hlavy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proteinový šampon s bohatým složením, díky kterému posiluje a regeneruje vlasy a pečuje o pokožku hlavy. Obsahuje mj. L-cystein a keratin, které obnovují a vyhlazují poškozenou vlasovou strukturu. Bohaty na výživné výtažky z ovoce Noni a protěže alpské, které revitalizují vlasy a současně hydratují pokožku hlavy.

Určeno pro každodenní použití.

Doporučeno zejména pro poškozené vlasy, např. po kadeřnických procedurách: odbarvení, barvení, pro vlasy se sklonem k lámání, suché, které jsou náročné na úpravu.


Výhody

  • regeneruje, doplňuje deficity, obnovuje poškozenou vlasovou strukturu- posiluje, hydratuje a vyživuje vlasy
  • uzavírá a vyhlazuje porézní povrch vlasů, zabraňuje jejich krepatění
  • krotí nepoddajné vlasy, usnadňuje jejich rozčesávání a úpravu
  • zvlhčuje pokožku hlavy a uklidňuje podráždění

Složení

L-cystein - aminokyselina, která obsahuje síru a projevuje vysokou aktivitu v přítomnosti poškozených sulfidových můstků, což usnadňuje jejich konsolidaci. V důsledku toho je opravena keratinová struktura, což má za následek znatelné snížení porozity a vyhlazení struktury vlasu. Kromě toho vysoká koncentrace L-cysteinu stimuluje produkci přírodního keratinu ve vlasech, což jim dodává pružnost a elasticitu, a má také protizánětlivý a uklidňující účinek na jemnou pokožku hlavy.

Extrakt z ovoce Noni (moruše indická) - bohatý zdroj hořčíku, vápníku, fosforu, mědi a železa, vitamínu C, provitamínu A, vitamínů ze skupiny B a řady jedinečných bílkovin a enzymů. Účinně vyživuje a hydratuje vlasové buňky a pokožku hlavy. Dodává vlasům lesk a důkladně je revitalizuje. 

Alpaflor - komplex obsahující extrakt z protěže alpské. Zvyšuje hladinu hydratace vlasů a pokožky hlavy. Je bohatý na fytosteroly, fenolové kyseliny a flavonoidy, které zajišťují optimální výživu a revitalizují vlasy, mají antioxidační účinky a působí proti stárnutí, zlepšují stav vlasů. 

Mateří kašička - bohatá na vitamíny, minerály a aminokyseliny je vynikajícím prostředkem ke zlepšení stavu vlasů, hydratuje je a vyhlazuje. Usnadňuje úpravu, rozčesávání, odstraňuje krepatění vlasů.

Ovesné a rýžové proteiny - regenerují vlasy, usnadňují úpravu a účinně vyhlazují i silně porézní povrch vlasů. 

Biopeptide Complex - obsahuje koktejl bioaktivních bílkovin přírodního původu, které nejen doplňují ztráty ve struktuře vlasů, ale také regenerují a zmírňují zánět vlasové pokožky.

Hyaloat - přírodní složka rostlinného původu, která zlepšuje stav vlasů a vlasové pokožky. Obsahuje kombinaci kyseliny hyaluronové a hydrolyzovaného ovesného proteinu, které hydratují a dodávají vlasům lesk. Vázáním vody brání vysoušení vlasů, které ztrácí hydrataci například v důsledku každodenní úpravy. Obnovující účinek Hyaloat odstraňuje roztřepené konečky a pomáhá předcházet jejich vzniku, udržuje také příslušnou hladinu hydratace po celé délce vlasů. Velice usnadňuje rozčesávání suchých a mokrých vlasů.

Extrakt ze semen bavlníku - výrazně vyhlazuje strukturu vlasů a usnadňuje jejich rozčesávání. Vlasy jsou měkké a příjemné na dotek.

Glukonolakton - zklidňuje pokožku hlavy, optimalizuje pH šamponu a díky tomu aktivní složky lépe pronikají do kutikuly a kůry vlasů


Použití

Vmasírujte do vlasové pokožky a do vlasů, důkladně opláchněte. V případě potřeby tuto činnost opakujte.

Ošetření šamponem Amino Boost Shampoo dokonale doplní kondicionér Revital Conditioner z řady Larens Perfect Hair.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní šampony na vlasy
Balení: 150 ml
Na co doplněk je: Vlasy
Objem: 150 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

WellU je značka přírodní kosmeceutiky, která v sobě snoubí snahu o věčné mládí a přirozenou krásu. Cílem WellU je pomoct vám nejlepším možným způsobem dosáhnout právě těchto cílů pomocí vlastních produktů. Inovativní nutraceutika Nutrivi vám přináší věčné mládí a zdraví zejména díky synergii biopeptidů, aminokyselin, výtažků z ovoce, zeleniny, bylinek a dalších aktivních látek. Dohromady tvoří WellU jedinečné přípravky zpomalující proces stárnutí. Díky produktům WellU můžete opravdu změnit svůj život. Pomohou vám splnit si sen, vypadat dobře a ještě lépe se cítit.

Kosmeceutické přípravky WellU v sobě ukrývají filozofii společnosti, tedy především jedinečný životní styl, zdraví, kondici a vášeň. Radost ze života a schopnost užívat si z něj to nejlepší.

Společnost WellU nabízí kosmeceutiku pod svou značkou LARENS, jedná se zejména o produkty účinné proti stárnutí. Například WellU LARENS Syn Ake Eye & More představuje sérum pro lokální použití, které intenzivně ošetřuje mimické vrásky v okolí oka. Stejně tak WellU LARENS Lifting Face Cream  a WellU LARENS Hydro Balance Face Cream nabízí další ochranu proti vráskám s komplexem přírodních peptidů a dalších účinných látek. Tyto produkty pleť hydratují a přináší efekt okamžitého napnutí a vyhlazení pleti.

Kosmeceutiku LARENS oceňují odborníci z oblasti estetické medicíny i kosmetologie. Velmi účinná je v oblasti problematické pleti, která může mít až sklony k alergiím. Pečující přípravek WellU LARENS Dermo Wash Face & Body slouží k čištění pokožky obličeje a těla. Pro obnovu přirozené vitality a elasticity pleti je určen WellU LARENS Aqua Spray spolu s WellU LARENS Perfect Body Cream, který intenzivně hydratuje, zpevňuje pokožku a navrací její hebkost. Důležitý je jemný peeling WellU LARENS Intensive Enzymatic Peeling, ten pleť dokonale vyhlazuje a slupuje mrtvou pokožku.