Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

WellU Larens Revital Conditioner

897 Kč –23 %
WellU Larens Revital Conditioner
897 Kč –23 % 690 Kč / ks
Momentálně nedostupné

Emolientový vlasový kondicionér s bohatým složením. Vyhlazuje, hydratuje a vyživuje suché, poškozené a krepatějící vlasy. Obsahuje mj. revitalizační komplex z růže z Jericha, pečující moringový olej a extrakt z kokosového ořechu, který obnovuje pružnost a hladkost vlasů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Emolientový vlasový kondicionér s bohatým složením. Vyhlazuje, hydratuje a vyživuje suché, poškozené a krepatějící vlasy. Obsahuje mj. revitalizační komplex z růže z Jericha, pečující moringový olej a extrakt z kokosového ořechu, který obnovuje pružnost a hladkost vlasů. Fermentované extrakty z droždí vyhlazují a vyživují vlasy a bambucké máslo je chrání před vnějšími faktory.

Určeno pro každodenní použití.

Je vhodný zejména jako podpůrná péče pro suché, poškozené vlasy s roztřepenými konečky, pro krepatějící a elektrizující vlasy.


Výhody

  • vyhlazuje, vyživuje a hydratuje vlasy
  • uzavírá a vyhlazuje porézní povrch vlasů, zabraňuje krepatění a elektrizování vlasů
  • posiluje a vyhlazuje poškozené konečky a zabraňuje jejich třepení
  • krotí nepoddajné vlasy, usnadňuje jejich rozčesávání a úpravu

Složení

Extrakt z kokosového ořechu - dodává vlasům cennou "injekci" minerálů a dodává jim pružnost a elasticitu. Vyhlazuje, zpevňuje roztřepené konečky a zároveň je posiluje, aby zabránil jejich poškození.

Fermentované extrakty z droždí - dodávají vlasům výživu a vyhlazují je. Uzavírají povrch vlasu a díky tomu se i ty nejvíce nepoddajné vlasy snadno rozčesávají a dobře upravují.

Komplex Phytofuse Renew - obsahuje výtažek z růže z Jericha a fermentované bakterie mléčného kvašení, které zjemňují kutikulu vlasů, vyhlazují jejich povrch, zabraňují poškození a hloubkově revitalizují.

Bavlníkový olej - zvyšuje účinek komplexu Phytofuse Renew a extraktu z droždí.

Moringový olej - přírodní olej lisovaný ze „stromu života“. Je to přírodní elixír, který pečuje o vlasy a poskytuje jim bohaté množství kyseliny olejové a rostlinných sterolů (beta-sitosterol a stigmasterol).

Ricinový olej - chrání konečky vlasů před třepením a hydratuje je.

Bambucké máslo - přírodní základ kondicionéru. Záchrana pro barvené vlasy, poškozené kadeřnickými procedurami. Obsahuje přírodní UV filtry, které chrání před slunečním zářením.


Použití

Včešte do umytých, vlhkých konečků vlasů. Nechejte působit 5-7 minut a poté opláchněte.

Intenzivní regenerační kúra: Naneste kondicionér na umyté vlhké vlasy. Pro intenzivnější účinek zabalte vlasy do bavlněného ručníku. Po 15 minutách opláchněte. Kúru aplikujte jednou týdně. 

Kondicionér Revital Conditioner dokonale doplní účinek šamponu DNA Shampoo nebo šamponu Amino Boos Shampoo z řady Larens Perfect Hair.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní kondicionéry na vlasy
Balení: 150 ml
Na co doplněk je: Vlasy
Objem: 150 ml
Složení (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Dimethicone, Moringa Oleifera Seed Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Behentrimonium Chloride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Selaginella Lepidophylla Extract, Lactobacillus Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycerin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Isopropanol, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Chlorophenesin, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

WellU je značka přírodní kosmeceutiky, která v sobě snoubí snahu o věčné mládí a přirozenou krásu. Cílem WellU je pomoct vám nejlepším možným způsobem dosáhnout právě těchto cílů pomocí vlastních produktů. Inovativní nutraceutika Nutrivi vám přináší věčné mládí a zdraví zejména díky synergii biopeptidů, aminokyselin, výtažků z ovoce, zeleniny, bylinek a dalších aktivních látek. Dohromady tvoří WellU jedinečné přípravky zpomalující proces stárnutí. Díky produktům WellU můžete opravdu změnit svůj život. Pomohou vám splnit si sen, vypadat dobře a ještě lépe se cítit.

Kosmeceutické přípravky WellU v sobě ukrývají filozofii společnosti, tedy především jedinečný životní styl, zdraví, kondici a vášeň. Radost ze života a schopnost užívat si z něj to nejlepší.

Společnost WellU nabízí kosmeceutiku pod svou značkou LARENS, jedná se zejména o produkty účinné proti stárnutí. Například WellU LARENS Syn Ake Eye & More představuje sérum pro lokální použití, které intenzivně ošetřuje mimické vrásky v okolí oka. Stejně tak WellU LARENS Lifting Face Cream  a WellU LARENS Hydro Balance Face Cream nabízí další ochranu proti vráskám s komplexem přírodních peptidů a dalších účinných látek. Tyto produkty pleť hydratují a přináší efekt okamžitého napnutí a vyhlazení pleti.

Kosmeceutiku LARENS oceňují odborníci z oblasti estetické medicíny i kosmetologie. Velmi účinná je v oblasti problematické pleti, která může mít až sklony k alergiím. Pečující přípravek WellU LARENS Dermo Wash Face & Body slouží k čištění pokožky obličeje a těla. Pro obnovu přirozené vitality a elasticity pleti je určen WellU LARENS Aqua Spray spolu s WellU LARENS Perfect Body Cream, který intenzivně hydratuje, zpevňuje pokožku a navrací její hebkost. Důležitý je jemný peeling WellU LARENS Intensive Enzymatic Peeling, ten pleť dokonale vyhlazuje a slupuje mrtvou pokožku.