Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

WellU NUTRIVI Peptide Power Drink

1 100 Kč / ks
Momentálně nedostupné

Peptidy v Nutrivi Peptide Power Drink ovlivňují správné funkce chrupavek a kostních buněk. Aminokyseliny v Nutrivi Peptide Power Drink jsou životně důležité látky, které mají významnou úlohu v metabolismu a jsou nevyhnutelnou součástí výživy.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Peptidy v Nutrivi Peptide Power Drink ovlivňují správné funkce chrupavek a kostních buněk. Stimulují tvorbu nových buněk, které tvoří tělu vlastní typ kolagenu a jiné látky a podporují strukturu kostní tkáně. Peptidy stimulují tvorbu kolagenu a jako jediné stimulují tvorbu aktivních aminokyselin glycinu, prolinu a 4-hydroxyprolinu. Díky těmto aminokyselinám jsou kloubní tkáně pevnější a pružnější. Aminokyseliny odpovídají také za tvorbu chrupavek a obnovu buněk vaziv, šlach a kostí.    

Aminokyseliny v Nutrivi Peptide Power Drink jsou životně důležité látky, které mají významnou úlohu v metabolismu a jsou nevyhnutelnou součástí výživy. Jde o krátké polymerové řetězce, známé jako peptidy, a také delší řetězce, známé pod názvem polypeptidy nebo oligopeptidy. Přibližně 75 procent lidského těla se skládá z řetězců aminokyselin a právě proto jsou tyto látky pro náš organismus tak nezbytné.  

Aminokyseliny a bílkoviny se účastní všech chemických reakcí, které probíhají v organismu. Mnoho lidí nepřijímá dostatečné množství bílkovin z potravy, nebo má narušený systém vstřebávaní živin. V takovém případě je potřeba je doplňovat pomocí přírodních výživových doplňků. Dostatek aminokyselin zabezpečí správný průběh životně důležitých procesů v organismu. Podporuje růst nehtů a vlasů, regeneraci svalů, kůže, kostí a obnovu tkání a tak ovlivňuje celkový pocit pohody. 

Peptidy v Nutrivi Peptide Power Drink ovlivňují správné funkce chrupavek a kostních buněk. Stimulují tvorbu nových buněk, které tvoří tělu vlastní typ kolagenu a jiné látky a podporují strukturu kostní tkáně. Peptidy stimulují tvorbu kolagenu a jako jediné stimulují tvorbu aktivních aminokyselin glycinu, prolinu a 4-hydroxyprolinu. Díky těmto aminokyselinám jsou kloubní tkáně pevnější a pružnější. Aminokyseliny odpovídají také za tvorbu chrupavek a obnovu buněk vaziv, šlach a kostí.  

SLOŽENÍ:

Prírodný roztok s obsahom aminokyselín, petidov a rybieho kolagénu, BIO šťava z malín (15%), BIO šťava z arónie (5%), zázvor, sorbát draselný

 

Proteinyg/10,4

Vlákninag/< 0,5

Tukyg/0,4

Energetická hodnotakcal/48

Energetická hodnotakJ/204

Sacharidy 0,7

AMINOKYSELINY  

Kyselina asparagová%0,66

Kyselina glutamánová%1,01

Serin%0,45, Glycin%2,38, Histidin%0,15, Arginin%0,85, Tronin%0,25, Alanin%0,87, Prolin%1,14, Tyrozin%0,08, Valin%0,21,Metionin%0,15,Cystein% 0,01,Isoleucin%0,14,Leucin%0,27,Fenylalanin%0,22,Lysin%0,36

Před každým použitím důkladně protřepejte. Preventivně: 20-25ml denně. Pro doplnění nedostatku živin: 50-75ml denně (po jídle),    

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní nápoje
Balení: 750 ml
Forma produktu: Nápoj
Objem: 750 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

WellU je značka přírodní kosmeceutiky, která v sobě snoubí snahu o věčné mládí a přirozenou krásu. Cílem WellU je pomoct vám nejlepším možným způsobem dosáhnout právě těchto cílů pomocí vlastních produktů. Inovativní nutraceutika Nutrivi vám přináší věčné mládí a zdraví zejména díky synergii biopeptidů, aminokyselin, výtažků z ovoce, zeleniny, bylinek a dalších aktivních látek. Dohromady tvoří WellU jedinečné přípravky zpomalující proces stárnutí. Díky produktům WellU můžete opravdu změnit svůj život. Pomohou vám splnit si sen, vypadat dobře a ještě lépe se cítit.

Kosmeceutické přípravky WellU v sobě ukrývají filozofii společnosti, tedy především jedinečný životní styl, zdraví, kondici a vášeň. Radost ze života a schopnost užívat si z něj to nejlepší.

Společnost WellU nabízí kosmeceutiku pod svou značkou LARENS, jedná se zejména o produkty účinné proti stárnutí. Například WellU LARENS Syn Ake Eye & More představuje sérum pro lokální použití, které intenzivně ošetřuje mimické vrásky v okolí oka. Stejně tak WellU LARENS Lifting Face Cream  a WellU LARENS Hydro Balance Face Cream nabízí další ochranu proti vráskám s komplexem přírodních peptidů a dalších účinných látek. Tyto produkty pleť hydratují a přináší efekt okamžitého napnutí a vyhlazení pleti.

Kosmeceutiku LARENS oceňují odborníci z oblasti estetické medicíny i kosmetologie. Velmi účinná je v oblasti problematické pleti, která může mít až sklony k alergiím. Pečující přípravek WellU LARENS Dermo Wash Face & Body slouží k čištění pokožky obličeje a těla. Pro obnovu přirozené vitality a elasticity pleti je určen WellU LARENS Aqua Spray spolu s WellU LARENS Perfect Body Cream, který intenzivně hydratuje, zpevňuje pokožku a navrací její hebkost. Důležitý je jemný peeling WellU LARENS Intensive Enzymatic Peeling, ten pleť dokonale vyhlazuje a slupuje mrtvou pokožku.