Drags Imun versus bradavice

Bradavice jsou kožní výrůstky, které nám na kráse nepřidají. Nevybírají si, kde se zrovna objeví – nejčastěji na končetinách, ale často také ve tváři. A kde se vlastně bradavice berou? Způsobuje je lidský papilomavirus. Nakazit se můžete poměrně lehce, většinou ve vlhkém prostředí, jako jsou sprchy, šatny bazénu, posilovny a podobně. Proto byste neměli na takovýchto společných místech chodit naboso, ale třeba v gumových nazouvácích. 

Přenos infekce

Samozřejmě to není tak, že by k přenosu infekce došlo vždy. Stejně jako u jiných virů a onemocnění záleží na vaší imunitě. Pozor však na malé ranky na kůži, které riziko přenosu výrazně zvyšují. Pokud už se u vás bradavice objeví, rozhodně se jich nedotýkejte, nestříhejte je ani neškrabte, mohlo by totiž lehce dojít k jejich rozšíření vlivem přenosu infekce. V takovém případě navštivte lékaře, který vám bradavici jednoduše vypálí tekutým dusíkem, případně vyřízne nebo jinak odstraní – to byl také náš případ, než jsme měli jinou zkušenost…

Věděli jste, že bradavice jsou nejčastějším onemocněním kůže hned po akné? Dobrou zprávou je, že až 50 % bradavic zmizí samo. 

Moje vlastní zkušenost se synem

Můj 18letý syn měl rozšířené bradavice na palci a ukazováku nohy. Za poslední rok vyzkoušel snad všechny prostředky na odstranění bradavic, ale nepomohlo nic. Bradavice mrazil, natíral, přelepoval, nanášel na ně roztoky… a výsledek? Bradavice se naopak množily. Nakonec začal uvažovat o návštěvě lékaře a o chirurgickém zákroku. Avšak doporučila jsem synovi vyzkoušet Drags Imun, a to zevně i vnitřně. Jiří si natíral bradavice 4–5× denně, 3× denně v dávce 9 kapek Drags Imunu. Na přiložených fotografiích je jasně vidět účinek dračí krve, vyfoceny byly od 3. 6. do 26. 6. 2018. 

Účinek byl rychlý. Nejdříve došlo k ohraničení místa výskytu bradavic, později se začaly odlupovat a postižené místo přestalo být přecitlivělé na dotek. Navíc na ukazováku nohy jedna z bradavic zmizela úplně, ztratila se i další ložiska po palcem. Drags Imun zkrátka na bradavice funguje!