Pijte kávu s Ganodermou a upravte si krevní tlak

Vyzkoušejte kávu s Ganodermou, která má blahodárné účinky na zdraví a vychutnejte její rozdíl oproti běžné kávě.

Ke kvalitní kávě Arabica, pocházející z Brazílie, se přidá extrakt z Ganodermy (proto ji můžeme dostat jen v instantní formě). Tím se vytvoří produkt, který je jedinečný jak chuťově, tak i svým pozitivním účinkem na organizmus díky blahodárnému působení houby Ganoderma. DXN káva neutralizuje v organizmu nahromaděnou kyselost a zabraňuje pálení žáhy. Při jejím pravidelném a výlučném užívání si můžete upravit krevní tlak. Pokud si chcete ověřit její skutečný účinek, nepijte jiný druh kávy. Mohou ji pít i lidé, kteří mají problémy s vysokým krevním tlakem. 

Královna léčivých rostlin - Ganoderma

 

Vědecké výzkumy a pokusy potvrzují v každém směru pozitivní účinky Ganodermy:

  • schopnost čistit krev
  • zlepšuje krevní oběh a kvalitu buněk
  • umožňuje správnou činnost vnitřních orgánů, zlepšuje slabou fyzickou kondici a posiluje imunitní systém
  • prokazatelně je úspěšná při léčení takových nemocí, které jsou způsobeny špatným krevním oběhem
  • pomáhá uchovat zdraví a zdravý vzhled
  • harmonizuje činnost orgánů
  • zvyšuje jejich přirozenou samoléčící schopnost


Možná to zní zvláštně, ale Ganoderma má dvojí možný účinek - může zvýšit, ale i snížit krevní tlak - podle potřeby organizmu. 

Houba Ganoderma (nazývaná lesklokorka obyčejná) obsahuje téměř 200 pro náš organizmus důležitých, výživných látek. Nejdůležitejší z nich je organické germanium, které v přírodě patří mezi nejléčivější účinné látky. Houba Ganoderma je léčivá rostlina, která nemá vedlejší účinky ani při dlouhodobém užívání. Zlepšuje všeobecný stav organizmu, jeho samoléčící schopnosti.

Lidé si často zapomenou vzít svou denní dávku vitamínů nebo se musí kvůli finančním problémům zříct svých oblíbených potravinových doplňků. Zapomene ale někdy někdo na svou denní dávku kávy?