Pentagram® letos chutná jinak, řekneme vám, proč

Během poslední doby se nám ozvali naši pravidelní zákazníci, že si všimli odlišné chuti některých svých oblíbených produktů z řady Pentagram®. Především šlo o přírodní přípravky Gynex a Korolen. Zákazníci měli obavy, jestli je s těmito přípravky vše v pořádku. Samozřejmě, že ano. Ale jaké je vlastně vysvětlení?

Není žádným překvapením, že produkty Pentagramu® jsou zcela přírodní, proto není vždy možné dosáhnout stejné chuti, vůně a podobně. Zkrátka stejně jako příroda není každý rok stejná, ani naše 100% přírodní přípravky nemohou být stejné. Produkty Pentragramu® jsou tvořeny z 95 % vysoce koncentrovaným extraktem složeným až z 19 bylin. Každá bylina je čistě přírodní ingredience, u které především chuť do určité míry závisí na podmínkách, kde bylina roste a sílí.

Věděli jste, že chuť nebo vůni bylin může ovlivnit například doba jejich sběru, průměrné teploty během roku, kdy rostou, počet slunných dnů nebo úhrn srážek? Proto jsou každý rok byliny zcela jedinečné.

Důležité ovšem je, že účinnost těchto koncentrátů a přípravků zůstává vždy stejná. Biochemický profil se nemění. Mění se pouze chuť, sytost nebo třeba zbarvení, protože si zakládáme na tom, abychom přípravky nijak uměle neupravovali. Naše účinné přípravky přichází k zákazníkům tak, jak je stvořila příroda. Ať už se další rok změní úhrn srážek nebo třeba počet slunných dnů, výsledná kvalita našich přírodních produktů se nikdy nezmění, protože je pro nás na prvním místě.