Nejlepší probiotika: odhalte tajemství probiotik

Probiotika jsou důležité doplňky stravy pro náš organismus, které obsahují takzvané probiotikumživý organismus. Probiotika se používají především pro zlepšení přirozené střevní mikroflóry, která následně ovlivňuje naše celkové zdraví. Přírodní probiotika jsou prospěšná v mnoha ohledech našeho zdraví a vitality. Rozhodně je doporučujeme vyzkoušet.

Přírodní probiotika a jejich výhody

Přírodní probiotika užíváte, i když o tom možná ani nevíte. Typickými zástupci jsou v tomto případě takzvané funkční potraviny, jako je třeba jogurt. Opravdový jogurt obsahuje mléčné bakterie Lactobacillus nebo Bifidobacterium, které mohou nejen napomáhat trávení, a jsou prevencí některých střevních onemocnění. Zároveň mohou příznivě tlumit různé alergie.

Věděli jste, že až 72 % imunitního systému je tvořeno prospěšnými bakteriemi ve střevech? Mikroflóra ve střevech je velmi důležitá, ukazují to také poslední studie z této oblasti.

  • Zlepšují funkci střev a udržují správné pH ve střevech.
  • Ideální střevní mikroflóra zlepšuje trávení a slouží také jako prevence proti různým střevním onemocněním nebo obtížím.
  • Dokáže napomáhat regulaci ukládání tuku v těle.
  • Stimuluje naši imunitu a zlepšuje její funkci.

Nejlepší přírodní probiotika

Podpořte svou imunitu a celkově své zdraví díky účinným doplňkům stravy – stačí začít užívat nejlepší probiotika a dostanete do těla v denní dávce miliardy živých a prospěšných kultur. Probiotika jsou důležitá pro dospělé, ale zároveň také pro děti. Proto byste neměli zapomenout na probiotika pro děti. Objevte nejúčinnější probiotické kmeny v těchto doplňcích stravy.

Energy Probiosan Inovum

Přírodní probiotikum, které obsahuje prospěšnou kombinaci inulinu, kolostra a extraktu z hlívy ústřičné spolu s 10 nejúčinnějšími probiotickými kmeny. Pokud hledáte opravdu nejlepší probiotika, je Probiosan Inovum jedním z nich. Podporuje imunitu, dodá vašemu tělu vitalitu, přispívá k normální funkci střevního traktumikrobiální rovnováze. Zároveň má antioxidační vlastnosti.

Energy Probiosan

Přírodní probiotika vhodná pro dospělé a zároveň pro děti. Základem je sladkovodní zelená řasa chlorella pyrenoidosa, která má celou řadu cenných účinků, které z ní dělají takzvanou super potravinu. Energy Probiosan dále obsahuje důležité minerály, vitamíny, probiotický komplex a opět 10 druhů prospěšných bakterií.