Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Proč vyměnit klasickou zubní pastu za přírodní?

Vyměňte klasickou zubní pastu za přírodní

Čím se liší přírodní ajurvédská zubní pasta od klasické pasty z drogerie? Hlavní roli hraje složení. Klasické pasty, na rozdíl od přírodních, obsahují mnoho zbytečné chemie, která se může dostat přes dásně až do krevního řečiště. Během čištění zubů se tak dostávají chemické sloučeniny do vašeho organismu. To může mít dopad na jeho bezproblémový chod a vaše celkové zdraví. Pokud si pravidelně čistíte zuby běžnou pastou z drogerie, přečtěte si ihned její složení. Budete velmi překvapeni, jaký chemický koktejl si dvakrát denně nevědomky dopřáváte.

Ajurvédská zubní pasta skrývá moudrost přírody

Vaše ústa, stejně jako střeva obsahují určité prostředí, které je plné mikroorganismů a bakterií. Jejich přítomnost je důležitá pro optimální fungování důležitých procesů v těle. Chemické sloučeniny však toto prostředí negativně narušují. Jak to souvisí s běžnou zubní pastou? Vysoký obsah antibakteriálních látek, syntetických konzervantů, nebo jiných škodlivin, které má ve složení, může zásadně narušit přirozené prostředí úst. A to vede k nepříjemným problémům jako jsou zubní kazy, záněty dásní, nebo afty.

Přitom ajurvédská zubní pasta Sudantha obsahuje pouze přírodní bylinné extrakty, které efektivně pomáhají pečovat o celou dutinu ústní. Její složení bylo pečlivě vybráno a sestaveno podle systému tradičního indického lékařství, Ajurvédy. Zubní pasta Sudantha předchází vzniku zubního kazu, a navíc působí jako prevence proti paradentóze. 

Koupit ajurvédskou zubní pastu Sudantha

Přírodní zubní pasty byly vytvořeny v souladu s přírodou. Ajurvédská zubní pasta je čistá a bez chemie. Veškeré škodlivé látky a konzervanty byly nahrazeny přírodními alternativami. Například syntetické parfémové složky a konzervanty zastupují blahodárné éterické a antibakteriální oleje. Často se také do přírodní pasty přidává himalájská sůl, aby byla pasta přirozeně mineralizovaná. V případě nutnosti použití barviv se opět využívají pouze přírodní zdroje. Na červenou třeba červená řepa a na žlutou kurkuma. 

Pasta, která je k vašim ústům šetrná

Ajurvédská zubní pasta byla vytvořena v souladu s nejstarším a nejholističtějším systémem péče o zdraví, který je známý po celém světě. Kosmetika a doplňky stravy, které byly vytvořeny s pomocí principu Ajurvédy, pomáhají harmonizovat organismus a znovu oživit životní energii. Ta bývá častým používáním chemických výrobků snížena na minimum. 

Zubní pasta Supirivicky pochází až z daleké Srí Lanky. Najdete v ní pouze rostlinné výtažky a esenciální oleje. Pomáhá pečovat nejen o vaše zuby, ale také dásně. Má protizánětlivé a hojivé účinky. Efektivně chrání před zubním kazem, ale i kamenem. Ajurvédská bylinná zubní pasta Supirivicky také preventivně předchází nezdravému zabarvení zubů. 

Koupit šetrnou zubní pastu Supirivicky

Ajurvédská pasta na zuby působí blahodárně na celou vaši dutinu ústní. Díky kombinaci přírodních výtažků a bylinných extraktů pomáhá proti zánětům a ničí škodlivé bakterie, které mohou způsobit zubní kaz. Její hojivé účinky ocení také ti, kteří trpí častými afty a jinými mikro poraněními v dutině ústní. Bylinná pasta efektivně regeneruje dásně a přispívá k jejich zdraví. Navíc zabraňuje nevzhlednému zabarvení zubů a udržuje svěží dech. Ještě stále váháte, proč ji vyměnit za klasickou pastu z drogerie?

Ajurvédská zubní pasta: účinná pomoc bylinek

Přírodní kosmetika je stále oblíbenější. Nejen z důvodu, že pomáhá hned dvakrát. A to jak vám a vašemu zdraví, tak i přírodě kolem vás. Přírodní a BIO výrobky neobsahují dráždivé a škodlivé látky, takže jejich užívání je naprosto v souladu s přírodou. Stejně, jako jste kdysi dali přednost přírodnímu sprchovému gelu, zkuste dnes vyměnit i vaši zubní pastu za přírodní. Věřte, že budete mile překvapeni, jak je účinná.