Místo operace mi pomohla síla přírody

Pamatuji si to jako dnes. Zrovna jsem se vracela ke své gynekoložce pro výsledky preventivní prohlídky. Jenže z dobrého dne se rázem stala spíše noční můra. Ta slova „Půjdete na operaci, máte pozitivní cytologii“ mi zní v hlavě do teď. Měla jsem nález na děložním čípku. Hodně mě to vyděsilo, aby ne, tehdy mi bylo 33 let a na operaci se mi opravdu nechtělo. Proto jsem se rozhodla to řešit jinak, pomocí přípravků Energy.

Hra o čas

Potřebovala jsem získat čas, takže jsme se s lékařkou domluvili na tom, že nález budeme půl roku sledovat – pokud bude stejný nebo dokonce větší, operaci se bohužel nevyhnu. Jenže já věděla, že půl roku je dost času na to, aby přípravky Energy mohly ukázat svou plnou sílu. Ze všeho nejdřív jsem začala užívat Gynex v dávkách 5 kapek 3krát během dne, po dobu 3 týdnů. Pak jsem si dala přestávku a pokračovala znovu v užívání Gynexu. Každou ozdravnou kúru jsem si naordinovala o kapku víc. Zároveň jsem si pravidelně natírala podbřišek Cytovitalem.

Přidala jsem i další produkty

Protože jsem viděla, že přípravky od Energy skutečně fungují, přidala jsem Drags Imun v dávkování 5 kapek 3× denně. Aby toho nebylo málo, pro jistotu jsem celé své tělo ve sprše umývala Cytosanem. Pak jsem se dočetla, že bych mohla aspoň jednou za týden přidat navíc obklad na podbřišek z Cytosan Fomentum gelu, s ním jsem se koupala v teplé vodě společně s Balneolem. Mimochodem, Litseu cubebu (vavřín kubébový) jsem začala používat také v aromalampě. Neskutečně krásně mi voní.

Po půl roce přišel verdikt znovu

Ten půlrok uběhl rychle. Měla jsem samozřejmě obavy. Jenže přišlo něco zcela nečekaného, kontrola připomínala spíše zázrak – byla negativní. První co mě napadlo, jestli si nepopletli třeba vzorky v laboratoři. Ale ne, prostě to tak bylo – já byla zdravá. Byla jsem si téměř jistá, že Energy umí překvapit, ale až tak? Cítila jsem velkou radost a vděčnost za tyto přípravky, vždyť jsem se díky nim vyhnula operaci. Od teď s Energy léčím všechno. Energy přípravky jsou neodmyslitelnou součástí mého života.