Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Vyzkoušejte repelentní náramek proti klíšťatům a komárům místo klasického repelentu

Jedinečný náramek s esenciálními oleji, který účinně chrání proti klíšťatům a komárům. Náramek proti klíšťatům je unikátním řešením, protože nemusíte používat repelenty, které často naše pokožka špatně snáší. Náramky proti klíšťatům stačí jednoduše připevnit na kotník nebo zápěstí. Použité éterické oleje z pelargonie a citronelly mají vysoký podíl repelentní složky Geraniolu a účinně odpuzují klíšťatahmyz, především komáry. Náramek proti klíšťatům si rychle zamilujete.

Repelentní náramek proti komárům a klíšťatům

Výhodou je, že aktivní složka náramku proti klíšťatům působí ihned, ale uvolňuje se postupně a má dlouhotrvající ochranný účinek. Například některé repelenty jsou účinné jen 3 až 5 hodin.

Výhody náramku proti klíšťatům

Právě dlouhodobá výdrž a okamžitá účinnost je hlavní výhodou repelentního náramku proti klíšťatům. Náramek proti klíšťatům pro lidi se nosí jen v případě, že potřebujete být chráněni. Avšak bez problému vydrží být účinný i několik dnů. Navíc pokud budete náramek proti klíšťatům po sundání uchovávat v neprodyšném sáčku, může se doba působení klidně prodloužit až na 8 týdnů. Bez problému vám tak vydrží celou dovolenou.

Další velkou výhodou je, že neobsahuje látky, které mohou podráždit naši pokožku. Některé repelenty ve spreji proti komárům nebo klíšťatům jsou vysoce toxické a rozhodně neprospívají ani našemu zdraví. Proto je vhodné vyměnit toxické repelenty za přírodní repelentní náramek proti klíšťatům, který je účinný díky zcela přírodním éterickým olejům. Pořiďte si náramek proti klíšťatům pro lidi a buďte chráněni kdykoli budete potřebovat.

Mohu použít náramek proti klíšťatům také pro děti?

Ano, náš náramek proti klíšťatům je vhodný pro děti. Rozhodně byste ho neměli umisťovat v dosahu dětí, ale klidně ho můžete upevnit kdekoli okolo nich, pokud je chcete ochránit proti klíšťatům a hmyzu. Náramky proti klíšťatům pro děti umístěte například na postel, kočárek, nosič dětí a podobně. Uvolňující se éterické oleje budou dítě účinně chránit.

Recenze náramku proti klíšťatům

Recenze na náramky proti klíšťatům jsou většinou kladné. Lidé oceňují především jejich jednoduchost a funkčnost. Nemusíte už nutně s sebou nosit repelent a přestříkávat se po intervalech několika hodin. Tohle všechno repelentní náramek proti klíšťatům účinně vyřeší. Zajisté oceníte také jeho dlouhou životnost a přírodní složení – to je další výhoda, proč lidé dávají přednost tomuto přírodnímu náramku proti klíšťatům. Objevte jeho kouzlo i vy.