Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Pomocníci Gynex a tampóny Fohow pro ženské zdraví

Rádi bychom Vám představili dva unikátní produkty, který spolu v kombinaci dokáží pro ženské zdraví opravdu velmi pomoci. 

První je bioinformační přípravek se širokospektrálním regeneračním účinkem jménem Gynex

Co vlastně můžeme od Gynexu očekávat? Gynex bude dobře ovlivňovat chorobné stavy,u kterých je organismus schopen svými autoregulačními mechanismy navodit zpět ztracenou rovnováhu. Ženský organismus je, na rozdíl od mužského, mnohem citlivější na nejrůznější změny zevního prostředí,ale také na emocionální výkyvy, které pak mohou navodit dysbalanci v tvorbě jednotlivých hormonů a posloupnosti hormonálních přeměn. Důsledkem této hormonální dysbalance jsou pak nejčastěji poruchy menstruačního cyklu, vaječníkové cysty, ale i bolestivá menstruace či premenstruační a klimakterický syndrom.

Mezi další významné indikace Gynexu patří: nepravidelný cyklus ve fertilním období ženy, léčba hormonálních a funkčních faktorů neplodnosti– je účinný spolu s dalšími preparáty i při terapii mužské neplodnosti (zlepšuje parametry spermiogramu), podporuje tvorbu mléka u kojících žen, dále je vysoce účinný při výskytu vaječníkových funkčních cyst a prevenci jejich vzniku(tím významně redukuje operační výkony pro tuto indikaci).

Gynex je pak významným pomocníkem u nepravidelného krvácení v období kolem přechodu, což má také významný dopad na snížení počtu operativních výkonů, (kyretáž,hysteroskopie, hysterektomie), v tomto obdob í tak častých.

Mezi jeho další významné účinky patří i příznivé ovlivnění recidivujících kvasinkových infekcí pochvy a zevního genitálu. Je známo, že tyto infekce jsou závislé na hormonálním stav u ženy, a tedy harmonizací v této oblasti zhoršíme kvasinkám podmínky pro množení.

Gynex působí také potlačováním chuti na sladké (konzumace sladkých jídel je dalším významným faktorem u recidivujících mykóz).

Informace pro příznivce TČM

Gynex ovlivňuje především dráhu početí, plic, srdce, žaludku, tří zářičů, močového měchýře, opasku, jinovou pojivovou dráhu. Například se špatnou funkcí dráhy početí jsou spojeny především problémy v oblasti podbřišku.

Kdy Gynex pomáhá:

• při gynekologických potížích zánětlivého a hormonálního charakteru
• má vliv na zvýšení svalové hmoty a mužské sexuální aktivity
• při premenstruačních tenzích, poruchách cyklu
• při hormonálních poruchách, výtocích, zánětech vaječníků
• v období přechodu při osteoporóze
• při návalech
• při uzlinách v prsou souvisejících s poruchami menstruačního cyklu nebo při klimakterických potížích
• harmonizuje činnost hypofýzy, epifýzy, brzlíku, štítné žlázy, slinivky, nadledvinek, vaječníků
• zlepšuje stav kůže a plic
• kazivosti zubů, zánětu kloubů
• při zánětlivých stavech žaludku, prostaty
• zvyšuje počtu testosteronových receptorů u mužů 
• při mužské a ženské neplodnosti
• u žen má příznivý vliv proti padání vlasů s příčinou ve štítné žláze
• jako doplněk při roztroušené skleróze a při snížené imunitě
• při redukční dietě napomáhá tělu přes centrální nervový systém snižovat chuť k jídlu a stabilizovat psychiku 
• zpomaluje proces stárnutí

Složení

Bylinný extrakt (82,6 %) , Sorbitol, Mikrokrystalická celulóza, Voda, Xantan, Výtažek z grapefruitu, Sorban draselný, Směs silic (0,12 %) , Hluchavka bílá, Měsíček lékařský, Chaluha bublinatá, Kakost smrdutý, Lékořice Lysá, Všedobr horní, Mochna husí, Jetel luční, Jeřabina lékařská, Svízel syřišťový, Trnovník akát, Kontryhel obecný, Fenykl obecný

Doporučený způsob užívání

Dospělí 2-7 kapek 1-3x denně. Děti do 12 let 7 kapek denně. Děti od 3 let 2 kapky denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.

Před upotřebením Gynex důkladně protřepejte (asi 21x). Dojde tím k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Vhodné i pro diabetiky. Doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Při případném přechodném zhoršení u chronických stavů a při celkové regeneraci snížíme dávky na minimum, případně podáváme sirup po kapkách, někdy i v delších intervalech než jeden den. Po zlepšení opět zvýšíme dávkování. V užívání nepřestáváme, neboť se jedná o zpětný regenerační proces, při kterém se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je pouze pozitivní regenerační reakce.


Vaginální tampóny Guifei Bao Fohow

 

Hygienické vaginální tampónové kapsle Guifei Bao Fohow jsou originální kapsle ve formě vaginálního hygienického tampónu (dále jen kapsle) s obsahem přírodních látek tradiční čínské medicíny (TČM) k očištění a ozdravení ženského genitálu.

Používá se na očištění organismu a dělohy od znečištění a toxinů, při nepříjemném zápachu z pochvy, výtoku, poruše a bolestivé menstruaci, zánětech malé pánve, pochvy, vaječníků, výtoku, svědění, erozi vulvy a polypech, myome, ovariální cystě, s věkem souvisejícími změnami, pro obnovení organismu a ozdravení.

Pomáhá oddálit klimakterium, obnovuje libido, odstraňuje vaginální suchost, nervozitu a další negativní příznaky.

Složení tampónových kapslí má své kořeny v jedné ze čtyř starověkých čínských legend o nejkrásnějších ženách v Číně - legenda o Yang Gui Fei. V roce 745 před Kristem třicetiletá Yang Yu Huang přišla do paláce císaře dynastie Tang-Tang Xuanzonga. Díky své neuvěřitelně něžné kůži a nesrovnatelně krásné postavě okamžitě okouzlila císaře a stala se jeho konkubínou. Brzy poté se i její tři starší sestry krasavice staly milenkami císaře.
Zachovaly se historické důkazy o tom, že zejména pro sestry Yang v horách Lishan císař postavil lázně Huaqing, ve kterých se čas od času milenky císaře koupaly. Když vyšly z vody, jak tvrdí svědci, jejich krása byla srovnatelná s krásou lotosového květu. Používaly originální tajné císařské recepty a tak byla jejich pleť vždy krásná a čistá jako sníh.
Toto císařské tajemství se předávalo z generace na generaci. Bohužel, v průběhu času došlo k šíření nepřesných informací a tak byl recept císařského paláce částečně ztracen.

Tým společnosti Fohow provedl komplexní rekonstrukční studie tohoto tajného receptu "očisty lůna perly" z císařského paláce. Následně vědci vyvinuli unikátní účinný preparát, nový produkt společnosti se zjevným ozdravujícím účinkem - originální tamponová kapsle Guifei Bao Fohow.

Informace pro příznivce TČM

Účinnost tampónových kapslí Guifei Bao Fohow je v základních mechanismech tradiční čínské medicíny. Prostřednictvím celostního působení v ohnisku vaginálního onemocnění jsou stimulovány přední střední a zadní střední meridiány, kvůli čemuž se normalizuje energetická rovnováha jin-jang, očišťuje a detoxikuje organismus, čistí krev, normalizuje funkce sleziny, obnovují a dávají organismu samotnému najít cestu k ozdravení a vnitřní
rovnováze principem samoléčby.

Tampónové kapsle mají účinnost:

• protizánětlivý
• baktericidní
• antibakteriální a antipyretický účinek
• očišťují od produktů metabolismu
• odstraňují toxiny
• normalizují stav a zmenšují velikosti
• pochvy a dělohy
• snižují svědivost po podráždění
• a také jsou velkým přínosem při opakovaných zánětech močového měchýře
• zánětech malé pánve
• plísňovém zánětu pochvy
• zánětu vaječníků
• děložním myomu
• ovariální cystě
• poruše a bolestivé menstruaci nebo s věkem souvisejícími změnami

Složení

Dračinec obrovský (Dracaena draco), Pamodřín líbezný (Pseudolarix amabilis), Světlice barvířské (Carthamus tinctorius), Jerlín žlutavý (Sophora Flavescens Aiton), Akát katechu (Acacia catechu), borneol, borax

Doporučený způsob použití:

1. Otevřete fólii sáčku, zkontrolujte stav balení, kapsle je kulička o průměru cca 10 mm v bavlněné gáze, přítomnost vlákna (nití) nalisovaného na tampónové kapsli, které nehtem stáhnete a rozvinete.
2. Kuličku je vhodné před použitím navlhčit po dobu 1-2 min v čisté, nejlépe převařené vodě.
3. Po omytí genitálu zaveďte tamponovou kapsli do pochvy co nejhlouběji (možno použít přiloženou rukavici). Pokud kapsle nebude zavedená dostatečně hluboko, může se vyskytnout pálení. Je třeba ji zavádět nejlépe do zadní klenby poševní mezi hrdlo děložní a zadní stěny tak, že konec vlákna je vně pochvy.
4. Ponechejte tamponovou kapsli uvnitř pochvy po dobu 48 až 72 hod. V případě opoždění menstruace použijte tampón na 30. - 31. den cyklu. Až dostanete menstruaci, ihned odstraňte tampón. Pro odstranění tampónovou kapsli snadno vytáhnete za vlákno. Podle zanesení organismu se budou do pochvy vylučovat hmoty, které připomínají tvarohovitý výtok. Čím více hmot, tím více je zanesený organismus. Jakmile se bude objem hmot zmenšovat, organismus se již částečně vyčistil. Pokud bude objem hmot minimální, organismus je již vyčištěn. Po vyjmutí kapsle je možno pochvu vypláchnout například odvarem ze šalvěje nebo čistou vodou při sprchování.
5. Chcete-li důkladněji obnovit své zdraví, použijte 6 tampónových kapslí po sobě. Styk je možný mezi kapslemi.

Lékařem konzultantem u tohoto produktu je gynekolog MUDr. Dana Žáková.