Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Špatný začátek s dobrým koncem

Můj dospělý syn měl 14 dní před nástupem do práce na sezónu do Alp, kde pracuje v kuchyni. Jenže si nešťastně zlomil kost v zápěstí, a to zrovna tak, jak nejhůře mohl. Jediné štětí bylo, že to nebyla otevřená zlomenina. Verdikt od lékaře zněl jasně: sdrátování, následně sádra a odhad léčby
5–11měsíců, samozřejmě rekonvalescence přibližně rok. Až poté by syn mohl začít pracovat. Jenže to bylo nemyslitelné, přišel by tak o celou sezónu. 

Ještě štěstí, že jsme si vzpomněli na Energy!

Krátce po úraze jsme začali používat krém Artrin. Ovšem bolest neustupovala a otok se stále zvětšoval, až musel lékař sundat sádru. Proto jsme ještě využili produkty jako Renol, King Kong, Fytomineral, Skeletin, Flavocel, Artrin a Cytovital. Dokonce najednou v maximálních dávkách 4× během dne. Otok díky této kombinaci rychle ustoupil už po 3 dnech. Následoval další rentgen. Ale ten přinesl zděšení – ukázalo se, že zlomenina je horší, než se čekalo, operace byla nevyhnutelná. Nakonec jsme se rozhodli pro operaci přímo v Rakousku. 

Syna jsem naštěstí s sebou do Rakouska vybavila všemi přípravky, které by mu mohli pomoct. Doslova si vezl velký balíček přípravků Energy. Bylo to trochu vtipné, ale jak se ukázalo později, také nejlepší možná volba. Po operaci zlomeniny měla proběhnout za 3 týdny kontrola. Lékař předpovídal, že drát odstraní za 4–8 měsíců, sádra tak za další 4 měsíce. Syn poctivě pokračoval v užívání přípravků v dávkách, které jsem mu naordinovala. 

Překvapení s další kontrolou

Na kontrole o několik týdnů později lékař konstatoval, že tohle neviděl. Jaké bylo překvapení, když rentgen ukázal zcela zahojenou a srostou kost. Syn dokonce musel jít na rentgen ještě znovu, protože poprvé nemohli najít drát, jak dokonale se vše zahojilo. Jak to celé dopadlo? Trvalo to něco přes 20 dní, a už synovi vytáhli drát, krátce nato lékař odstranil i sádru. Asi měsíc měl syn ještě klid a poté nastoupil rovnou do práce. Ruku si nadále mazal Artrinem. Čekali byste, že bez problémů zvládl celou sezónu?