Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Cholesterol klesl

Není to tak dávno, kdy přiběhl manžel z preventivní prohlídky, byl celý vyděšený. Po chvilce z něj vypadlo, že má problém s vysokou hladinou cholesterolu. Měl oprávněný strach, protože cholesterol je tichý zabiják a není radno si s ním zahrávat. Po déletrvající léčbě klasickými léky předepsanými lékařkou, nám bylo oběma rychle jasné, že tudy bohužel cesta nevede. Manžel se při užívání těchto léků necítil dobře, naopak mu bylo hůře – přičítáme to vedlejším účinkům léků, které nebyly zanedbatelné. 

Našla jsem řešení v podobě výrobků Energy

Rozhodla jsem se, že manželovi ukážu, jak fungují výrobky Energy. Po poradě s Ing. Kateřinou Hosovou z Brna – kterou zároveň zdravím a děkuji za cenné rady – jsme provedli EAV měření a manžel začal užívat Regalen, Vitamarin, Betafin a upravil životosprávu. Uběhl necelý měsíc, manžela čekala další zdravotní prohlídka a odběr krve. Jaké bylo překvapení, když hodnoty vysokého cholesterolu klesly téměř o třetinu. Díky dřívější zkušenosti jsem věděla, že Energy pomáhá, ale nečekala jsem až takový úspěch. Vše pouze díky pravidelnému užívání zmíněných přípravků, bez klasické léčby. Manžel pokračuje v užívání a má v plánu vyzkoušet také další výrobky. 

Naše další doporučení

Protože přípravky Energy tak dobře zabírají, chceme se s manželem rozdělit o další rady. Opravdu dobré zkušenosti máme s krémy Artrin a Cytovital. Nemůžeme si je vynachválit při bolestech zad, krku a výborně se hodí také na jizvy. Rádi používáme i šampony. Každé ráno jsme nadšeni ze Spironu, užíváme ho třeba před odchodem s dětmi do školky nebo před spaním, abychom měli hezké sny.