Barva jako poznávací znamení

Moje domácí Energy lékárnička

Jsem už starší, je mi 76 let a před několika lety jsem začala používat krémy Pentagramu®, právě o tuto zkušenost bych se s vámi ráda rozdělila. Nedám na ně totiž dopustit. Dnes to budou přibližně 2 roky, kdy jsem prodělala poměrně náročnou operaci páteře – a vše dopadlo, jak nejlépe mohlo. Myslím si, že hlavně díky těmto přípravkům.

Užívala jsem toho skutečně hodně, nechtěla jsem nic podcenit

Tehdy, ještě před operací, jsem preventivně používala krém Artrin, který mi byl vždy velkou oporou. Používala jsem ho hlavně na posílení ledvin, abych lépe zvládla operaci. Stejně po operaci, na lepší hojení rány a jejího okolí, hlavně pooperační jizvy. Od té doby se Artrin stal mým každodenním společníkem, kdykoli mě přepadne bolest. Přípravků ale používám hned několik, podobně dobrý je Ruticelit, řekla bych.

Ruticelit je dobrý hlavně na mé cévy a nohy, které rychle osvěží i po dlouhém stání, ale působí společně s Artrinem i proti bolesti. Protože je mi už 76, moje pokožka potřebuje intenzivní, ale šetrnou, péči. Proto jsem spokojena s krémem Cytovitalem. Zároveň jsem v tak vysokém věku stále kuřačka, mé plíce posiluje Droserin, používám ho ale i na suchou pokožku obličeje a rukou. Na dobré trávení mám Protektin, natírám ho na podžebří.

Má domácí lékárnička je vybavená

Nepoužívám ale jen krémy, i když jsou podle mě nejlepší. Mám také Audiron. Potírám ním oblast okolo uší a občas kápnu i do ucha, abych ho vyčistila. Zároveň je dobrý jako obličejový krém. A pokud vás bolí v krku, jednoduše si vykloktejte. Abych to shrnula, mám doma Drags Imun, Vitamarin, Celitin, Gynex, Regalen, Renol a Vironal, ale názvy si samozřejmě nepamatuji. Barva každého produktu je pro mě poznávacím znamením. Tak dokonale jsem se s přípravky už sžila.