Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že v období od 2. dubna do 19. dubna nebude možné nás kontaktovat telefonicky. Pro jakékoli dotazy či potřeby nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu. Děkujeme za pochopení.

Dvě čárky v těhotenském testu

Malý zázrak mého těhotenství

Chci se s vámi rozdělit s mým příběhem, odehrál se asi před šesti lety. Tehdy mi bylo 29 let a společně s přítelem jsme začali toužit po miminku – už bylo na čase, biologické hodiny tikaly. Ovšem předtím jsem 10 let užívala hormonální antikoncepci, kterou jsem teď samozřejmě vysadila. Naivně jsem si myslela, že otěhotním. Opak byl pravdou, rok se s rokem sešel a nic. Lékařka sice říkala, že se to stává, ať vydržím. Ale já jsem se jen tak nesmířila. 

Babské rady nezabraly

Zkoušela jsem různé babské rady, ale nic nezabíralo. Možná jsem byla jen naivní. Po dvou letech jsem lékařku požádala, aby mi dala vyvolávací injekci, ale ani ta nepomohla. Má lékařka mi doslova řekla, co jsem čekala, že už je mi 31 let. Pochopila jsem, že jsem stará. Rovnou jsem si odnesla svou kartu a lékařku raději změnila. Našla jsem si novou, příjemnou lékařku, která mi dala doporučení do centra asistované reprodukce. Po třech neúspěšných cyklech umělého oplodnění jsem ale byla doslova zoufalá. A to hlavně proto, že všechny peníze, tehdy skoro 200 000 Kč, jsme utratili za neúspěšné pokusy, léky a vyšetření. 

Od potratu ke šťastnému těhotenství

Nakonec se to podařilo, byla jsem neskutečně šťastná, otěhotněla jsem. Jaký šok byl, když jsem po 3 týdnech potratila. Myslela jsem, že je konec. Ale blýskalo se na lepší časy, kamarádova sestra nám doporučila tajemnou, ale velmi milou paní ve Spišské Nové Vsi. Udělala mi vyšetření na přístroji Oberon a upravila můj jídelníček. Zároveň mi doporučila užívat Gynex, Cytosan a Drags Imun. Netrvalo dlouho a dostala jsem svou první menstruaci – bez chemických léků

Abych měla jistotu a posílila svou imunitu, koupila jsem si Imunosan a King Kong proti zánětu v těle. Celkově jsem se tehdy cítila výborně. Měla jsem energie na rozdávání. Po 4 měsících od mé léčby za pomocí přípravků Energy, jsem si našla na těhotenském testu 2 čárky. No, chápete to? Lékařka se podivovala, ale já jen řekla, že jsem začala užívat Vitamarin. Pokud všechno půjde dobře a miminko se bude zdravě vyvíjet, začnu brát raději i Fytomineral