Deset tipů na štíhlejší a pohodový advent

Také vám těšení na Vánoce mírně kazí obava z vánočních kilogramů? A také už nějaký ten pátek víte, že Vánoce zdaleka nejsou pro štíhlou linii tím největším nebezpečím? Že mnohem rizikovějším je advent? Všechny ty vzorky cukroví od kolegyň v práci, sousedek a kamarádek. Mikulášské besídky, vánoční večírky. Punč, svařák, klobásy a pamlsky kupované na vánočních trzích... Pokud pečeme, ochutnáváme. Na cvičení a procházky po venku většinou nezbývá čas. Je toho přece potřeba tolik stihnout a zařídit. Přinášíme proto pár nápadů na to, jak letošním adventem proplout s úsměvem na tváři a plná energie.

1) Najezte se. Nechoďte nakupovat hladová. Koupíte víc (jídla i jiných věcí) a nebudete tolik trvat na kvalitě.

2) A jezte pravidelně. Pravidelnost je jedním z klíčů k úspěchu.

3) Honí Vás mlsná? Možná Vašemu tělu chybí důležité látky. Doplňte vitamíny a minerály. Co třeba Regalen?

4) Povzbuďte se. Do ničeho se Vám nechce? Zkuste podpořit své tělo bylinnými prostředky. Co třeba Korolen?

5) Nemyslete jenom na druhé - dělejte malé radosti i sama sobě. Když jsme spokojení, býváme výkonnější – a nebažíme tolik po sladkostech.

6) Důkladný předvánoční úklid vydá za několik lekcí aerobiku. Využijte toho! Víc energie můžete mít i díky Fytomineralu!

7) Všude číhá pokušení? Pečete? Dostala jste vzorek od kolegyně? Ochutnávejte s mírou. K ochutnání opravdu stačí jeden, dva kousky.

8) Opět tápete při výběru dárku pro prarodiče? Darujte zdraví. TADY si určitě vyberete. A k tomu třeba předplatné jejich oblíbeného časopisu, ať se mají celý rok nač těšit.

9) Těšte se. Najděte si něco, pro co Vám stojí celý ten kolotoč podstoupit. Vychutnejte si vůni pomerančů, skořice a stromečku.

10) Relaxujte. Ne tehdy, až bude vše hotovo. Dejte si odpočinek jako úkol. Stejně důležitý jako umytá okna, dva plechy rohlíčků… a ten časopis pro babičku.

 

Krásný a pohodový předvánoční čas Vám přeje celý tým Energie přírody!