Praktické rady pro volbu Grepofitu

Ke stálé výbavě příznivců Energy patří v zimních měsících řada  produktů Grepofit – kapsle, kapky, sprej.
Jak z nich vybrat ten nejvhodnější, případně jak je zkombinovat, aby byl při viróze, nachlazení nebo angíně zásah rovnou „do černého“? 

Grepofit v kapslích

Používáme na infekce dýchacích cest, mimořádně účinný je  při suchém dráždivém kašli.
Dobře se uplatní také u zánětů gynekologických, žaludečních a střevních, stejně jako u infekcí močových cest. Jak složením, tak využitím jsou kapsle a kapky podobné, avšak nástup účinku kapslí je pomalejší, zato působí déle. Proto je vhodné souběžně podávat i kapky, hned od prvních příznaků akutního onemocnění a následně dávkování obou forem přiměřeně sladit.

Grepofit drops (kapky)

Použijeme pro rychlý nástup účinku při prvních příznacích choroby, tedy v akutní fázi infekčního onemocnění. Zejména při viróze, rýmě, chřipce, angíně, katarech horních dýchacích cest, bronchitidě a podobně. Velkou výhodou je možnost přesného dávkování.

Grepofit spray

Aplikujeme na kůži a rty, když hrozí herpes (opar), do dutiny ústní při zánětech mandlí a nosohltanu, na bolestivé afty na dásních, jazyku a sliznicích ústní dutiny, i na bolavý zub a okolní dáseň, než vyhledáme zubaře. Pomáhá při odstranění zápachu z úst a osvěží dech.