Proč je GYNEX vhodný i pro muže?

Nedávno jsme na sociálních sítích zaznamenali dotaz, zda mohou Gynex užívat i muži. Dobrá zpráva pro pány: přestože název bere v potaz spíše dámy (z řeckého výrazu γυνή / gyné – žena), přípravek je vhodný pro obě pohlaví.

Gynex v sobě kombinuje poznatky tradiční čínské medicíny a nejmodernější postupy z oblasti fytoterapie, psychotroniky, krystalterapie a biorezonance. Zjednodušeně řečeno jeho univerzálnost spočívá v tom, že si v těle uživatele "najde" přesně svůj cíl. Zatímco u žen pomáhá především harmonizovat menstruační cyklus a zmírňuje projevy PMS, mužům prostřednictvím fytoestrogenů přispívá ke zvýšení počtu hormonálních receptorů tolik potřebných pro správné využití mužských hormonů.

Nastolení rovnováhy

U obou pohlaví zmírňuje hormonální výkyvy a psychické projevy s tím spojené, nadto může pozitivně působit na plodnost. Plánujete-li v blízké budoucnosti počít potomka, máte ideální příležitost posílit své zdraví přírodní cestou! Kromě úpravy hormonálních hladin Gynex dokáže pomoci k lepšímu fungování i detoxikací od nejrůznějších chemických látek přítomných v našem životním prostředí.

Z hlediska tradiční čínské medicíny ovlivňuje přípravek především dráhu početí, plic, srdce, žaludku, tří zářičů, močového měchýře, opasku, jinovou pojivovou dráhu. Po stránce psychické nám pomáhá lépe přijmout sebe samé, vnímat vlastní dobré i horší stránky jako celek a přijímat pokud možno s vyrovnanou myslí všechny životní okolnosti, ať už nám přinesou cokoliv. 

S čím vším Vám ještě pomůže?

Dalším benefitem je podpora přirozené funkce kůže a sliznic (např. v plících, žaludku a střevech) ve smyslu ochranné bariéry proti infekcím. Potřebujete podpořit imunitní systém? Detoxikovat? Cítit se lépe ve svém těle? Pak jste tu správně. Gynex tohle všechno umí. Stačí protřepat (nezapomeňte počítat: jednadvacetkrát!), nakapat na lžičku... a užívat.

Jste v té nejlepší společnosti

Posuďte sami. Gynex obsahuje výtažky z následujících bylin: trnovník akát, mochna husí, všedobr horní, kakost smrdutý, jestřabina lékařská, fenykl obecný, svízel syřišťový, chaluha bublinatá, lékořice lysá, měsíček lékařský, jetel luční, hluchavka bílá, kontryhel obecný, brusnice borůvka, krvavec toten... a řadu dalších. A k tomu i éterické oleje (např. mátový, anýzový a řebříčkový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (např. malachitu, fluoritu a granátu).