Normální stav vlasů a nehtů – péče o vlasy

Upravené vlasy a nehty jsou vizitkou každé ženy i muže. Lesklá hříva a pevné nehty jsou snem každého z nás. Ale jaká je péče o vlasy a nehty? Není tajemstvím, že do kvality vlasů se výrazně odráží celkový životní styl a také psychické zdraví. Časté padání, nebo nadměrné lámání vlasů a nehtů, je signálem který upozorňuje, že tělo není v harmonii a rovnováze. Najít ten správný balanc může být běh na dlouhou trať, není to však nemožné. Doplněním těch správných minerálů a vitamínů na vlasy můžete jednoduše obnovit jejich normální stav.

Normální stav vlasů a nehtů – péče o vlasy

Kvalita vlasů a nehtů

Na kvalitu a celkový vzhled vlasů a nehtů má vliv mnoho faktorů. Jedním z nich je dostatečný přísun potřebných vitamínů na vlasy a minerálů do organismu. Jedná se především o železo, zinek, vápník, nebo zdravé oleje. To vše je správná výživa pro vlasy a nehty. Málokdo je však odborníkem na výživu a často neví, kde se všechny zdravotně prospěšné látky nachází. Proto je vhodné sáhnout po doplňcích stravy a přírodní péči o vlasy, které byly specialisty sestavené přímo na míru konkrétních problémů.

Skeletin Energy obsahuje komplex živin, jako například rozemletou sépiovou kost, která je výborným zdrojem vápníku a hořčíku. Vaše vlasy se tak vrátí do normálního zdravého stavu, stejně tak nehty.  

Není to však jen dostatečný přísun důležitých živin a vitamínů na vlasy, co může ovlivnit stav vlasů. Vaše psychická pohoda je doslova zrcadlem kvality vašich vlasů. Rychlá moderní doba a neustálý stres se negativně ovlivňuje nejen na náladě, ale také na hustotě vlasů. Nadměrná psychická zátěž způsobuje vyčerpání organismu, který se brání a dává člověku signál v podobě padajících vlasů. Řešením je péče o psychické zdraví a odbourání stresových situací v běžném životě. 

Správnou volbou pro pvaše vlasy a nehty je Energy Gynex. Jedná se o přírodní bylinné kapky, které podporují normální stav vlasů a nehtů – tedy jejcih přirozeně zdravý vzhled.

Kde ještě najdete minerály a stopové prvky?

Vlasy jsou právoplatně nazývány korunou krásy každé ženy, ale také muže. Jejich vitalita je ohrožena mnoha faktory, a proto je vhodné zařadit do jídelníčku přírodní doplňky stravy, které podporují obnovu normálního stavu vlasů a nehtů. Inspirujte se u našich babiček a využijte plodů přírody – přírodní péče o vlasy je velmi účinná. Cenné minerály a stopové prvky, stejně jako vitamíny na vlasy, najdete totiž i ve vysoce koncentrovaných koloidních roztocích jako je Energy Fytomineral. Připravte si prospěšnou vlasovou vodu pomocí roztoku a aplikujte vzniklou minerální vodu přímo na vlasy, nebo nehty. Podpoříte tím tak jejich normální stav a zároveň přirozenou pigmentaci.